Karaman’da belediye otobüs şoförlerine hizmet içi eğitim verildi

Karaman’da belediye otobüs şoförlerine hizmet içi eğitim verildi

Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı belediye otobüs şoförlerine, halkla ilişkilerini güzel tutmak, vatandaş ile daha iyi iletişim kurmak ve onlara yardımcı olmak amacıyla hizmet içi eğitim verdi

Belediye hizmetlerinde halkın memnuniyetini ön planda tutan Karaman Belediyesi, hizmet içi eğitimi seminerlerine devam ediyor. Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nde düzenlenen Eğitim Seminerine Ulaşım Hizmetlerinde görev yapan 70 otobüs şoförü katıldı. Sosyal hizmetler uzmanı Esin Karakaş ve Uzman Psikolog Sena Saliha Akkoca tarafından şoförlere verilen eğitimde; stres yönetimi, öfke kontrolü, nefes egzersizleri, kişiler arası iletişim, yolcularla kurulacak olan iletişimde saygı ve nezaketin önemi gibi konularda bilgiler verildi.

KARAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN