Karaman’da FETÖ/PDY operasyonu: 2 tutuklama

Karaman’da FETÖ/PDY operasyonu: 2 tutuklama

Karaman merkezli 5 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 kişiden 2’si tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün mahrem imamlarıyla sabit telefonlardan periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ileri sürülen 7 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekipleri, Karaman merkezli Amasya, İzmir, Malatya ve Tokat’a tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 7 şüpheliden 4’ü yakalanarak Karaman’a getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 1’i muvazzaf asker, 2’si emekli, diğeri de askeri öğrenci olan 4 kişiden 2’si tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Firari olan 3 şahsın ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

KARAMAN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN