Karaman’da hastane alt geçidinde çalışmalar başladı

Karaman’da hastane alt geçidinde çalışmalar başladı

Karaman Belediyesi, devlet hastanesi önündeki yaya ve araç trafiğini daha güvenli hale getirmek amacıyla projelendirdiği alt geçit çalışmasına başladı

Bu proje ile yaya ve araç trafiğinin yoğunlaştığı devlet hastanesi önündeki karmaşa ve tehlike son bulurken, alt geçit içerisinde hasta, engelli ve yaşlıların rahat kullanımı için asansör sistemi olacak. Ayrıca alt geçitte ticari faaliyetlerin yapılabileceği 46 metrekarelik dört adet dükkan da bulunacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, "Alt ve üst geçit çalışmalarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Hastane Caddesi üzerinde, devlet hastanesi önünde yayaların karşıdan karşıya geçişlerini daha güvenli bir hale getirmek için projelendirdiğimiz alt geçit çalışmasına başladık. Çalışmalardan dolayı hastane önündeki araç trafiği kontrollü olarak ara yollara yönlendirilmiş durumda. Çalışmalarımızı mümkün olan en kısa sürede tamamlayarak alt geçidi Karamanımızın hizmetine sunacağız" dedi.

KARAMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN