Karaman’da üç mahalle daha doğal gaza kavuşuyor

Karaman’da üç mahalle daha doğal gaza kavuşuyor

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, doğalgaz hat döşeme çalışmalarının devam ettiği üç mahallede incelemelerde bulundu

2016 yatırım programı içerisinde Larende, Sümer ve Yenişehir mahallelerinde başlatılan doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, çalışmaların çok kısa süre içerisinde tamamlanacağı öğrenildi. Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte altyapı ve doğalgaz çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.Başkan Çalışkan, Larende, Sümer ve Yenişehir mahallesinde yaşayan vatandaşların bir an önce doğalgaz kullanabilmesi için belediye olarak doğalgaz dağıtım şirketine gereken bütün yapısal desteği verdiklerini söyleyerek, yapılaşma alanlarının yüzde 95’lik kısmına bu yıl içerisinde gaz verileceğini belirtti.

KARAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN