Karaman’da ücretsiz yaz spor okulları ilgi görüyor

Karaman’da ücretsiz yaz spor okulları ilgi görüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ’Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın’ sloganı ile devam eden ücretsiz yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezleri kayıtları gençlerden ilgi görüyor

Karaman’da 5-18 yaş arası çocuk ve gençlere ücretsiz spor yapma imkanı sunan yaz spor okulları ve engelliler il spor merkezlerine ailelerin yoğun ilgisi devam ediyor.İl Spor Merkezlerine kayıtların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın önemli projelerinden biri olan ve gençlerimize ücretsiz bir şekilde spor yapma imkanı sunan il spor merkezleri ilimizde her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi eşliğinde devam ediyor. Yaz ve kış spor okulları olarak devam eden eğitimlerimizde amacımız, çocukları ve gençleri spora kanalize etmek, spor yolu ile onları kötü alışkanlıklara karşı korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı vatanını ve milletini seven, hoşgörülü arkadaşlık duyguları gelişmiş, iyiyi güzeli takdir edebilen, başkalarına karşı saygılı, işbirliği yapan, kendini kontrol edip kurallara uyabilen bir nesil yetiştirebilmek ve spor kulüplerine yeni sporcular kazandırmak. İnşallah buralardan ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil edecek geleceğin şampiyonlarını yetiştireceğiz. Toplam 21 farklı spor branşında vereceğimiz ücretsiz eğitimlerden yararlanmaları için tüm aile bireylerimizi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi.

KARAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN