KMÜ’de kitap okuma etkinliği düzenlendi

KMÜ’de kitap okuma etkinliği düzenlendi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Toplum Gönüllüleri Öğrenci Topluluğu tarafından ‘Kitap Okuma’ etkinliği düzenlendi

Çok sayıda öğrencinin katıldığı ve topluluk faaliyetlerinden oluşan afişlerin sergilendiği etkinlikte öğrenciler sevdikleri kitapları arkadaşlarıyla birlikte okumanın keyfini yaşadı. Toplum Gönüllüleri Öğrenci Topluluğu Başkanı Kübra Avşar, topluluklarını daha çok kişiye tanıtmak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Düzenlemiş olduğumuz etkinlik çok fazla ilgi gördü. Kişinin kendisini geliştirmesinin ve zihnini açık tutmasının en güzel yolu kitap okumaktır. Ayrıca farklı kaynaklardan kitap okumak insanın hayal dünyasını genişletiyor. Etkinliğimize katılan ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

KARAMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN