MHP Karaman İl Teşkilatı ‘Milli Birlik’ gecesi düzenledi

MHP Karaman İl Teşkilatı ‘Milli Birlik’ gecesi düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanı Avukat Oktay Yılmaz, partiye yeni katılanlara rozetlerin takılacağı ‘Milli Birlik’ gecesi düzenlediklerini söyledi

Oktay Yılmaz, yaptığı açıklamada, ülkenin bekası adına önemli adımların atıldığını belirterek, "25 gündür devam eden Zeytin Dalı operasyonu kapsamında önemli hedefler yerle bir edilmiş, ilk defa bu denli ilerleme kaydedilmiştir. Sınırlarımızdaki hareketliliğin ve askeri sevkiyatın her geçen gün arttığını hep birlikte izliyoruz’’ dedi.MHP il Başkanı Avukat Oktay Yılmaz açıklamasının devamında, "İşte bu durum içerisinde, devletimizin bekası adına milletimizin kardeşliğinin sürdürülebilirliğini sağlamak, hepimizin üzerinde durması gereken önemli konudur. Tebaanın Milli görev ve şuur farkındalığıyla anlık reaksiyon gösterebilme kabiliyeti, teşkilatın tebaa ile iletişim refleksi ve vatandaşların hepsini kapsayacak bir teyakkuz haliyle siyasetin nasıl şekilleneceği üzerinde durulması gereken konulardır. Parti olarak burada bize düşen, aklıselim hamlelerle komploları görme, çözme ve milletimize anlatmak olacaktır. Bunların üzerinde durmakla gelişmelerin, milletimizin lehine, hainlerin aleyhine sonuç vermesi sağlanacaktır. Her bir ülküdaşı ile Milliyetçi Hareket Partisi, görevinin birkaç kat arttığının farkındadır. Milliyetçi Hareket Partisi, bir yandan iç ve dış tehditleri sağlıklı teşhis ederken diğer yandan ülke bekası adına hizmet etmekten geri durmayacaktır. Bu vesileyle, yüreğinde vatan ve bayrak sevgisi olan tüm gönüldaşlarımızı düzenleyeceğimiz Milli Birlik gecemize katılmaya davet ediyorum’’ ifadelerini kullandı.MHP Karaman İl Teşkilatı tarafından 16 Şubat 2018 Cuma günü saat 19.30’da bir otelde düzenlenecek olan Milli Birlik gecesine, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın da katılacağı öğrenildi.

KARAMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN