Rektör Akgül’den şampiyon takıma tebrik

Rektör Akgül’den şampiyon takıma tebrik

Bolu’da gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Hokey Şampiyonasında birincilik elde eden Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Erkek Hokey Takımı, Rektör Prof

Dr. Mehmet Akgül’ü ziyaret etti.Yaşadıkları mutluluğu Rektör Akgül’le paylaşan takım oyuncuları, ulusal müsabakalarda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesini temsil etmekten son derece memnun olduklarını belirtti. Rektör Akgül de elde etmiş oldukları şampiyonluktan dolayı oyuncuları tebrik ederek, “Üniversitemizi en güzel şekilde temsil ettiğiniz için hepinizi yürekten kutluyorum. Takım olarak bundan sonra da çok daha büyük işlere imza atacağınıza, başarılarınızın süreklilik arz edeceğine inanıyorum. Bizler üniversite yönetimi olarak sizlere gereken desteği verme konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

KARAMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN