Karantina yerine cuma namazı! Cemaat tanıyınca ortaya çıktı

Türkiye'de hızla artan vakalara rağmen vurdumduymaz vatandaşlar önlemlere uymamakta ısrar ediyor. Son örnek İstanbul'dan geldi... Temaslı olduğu için karantinada olması gereken bir kişi cuma namazı için camiye gitti. Cemaatin ihbar ettiği şahıs polisler tarafından dışarı çıkarıldı.

Sağlık Bakanlığı'nın son açıkladığı rakamlara göre Türkiye'deki aktif yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısı 63 bini geçti. Koronavirüs mücadele kapsamında alınan önlemlere uymamakta ısrar eden vatandaşlar toplum sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. 

KARANTİNA YERİNE CUMA NAMAZI!

İstanbul Sultangazi'de yaşanan olay ise 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Temaslı olan yaşlı bir kişi karantinada olması gerekirken cuma namazı için camiye gitti. Şahsı tanıyan cemaat karantinada olması gerektiğini söyleyerek eve gitmesi için uyardı. Uyarılara kulak asmayan kişi, cemaatin ihbarı sonucu gelen polise de direndi.

Son olarak polis zoruyla camiden çıkarılan kişiye yasal işlem yapılmadığı öğrenildi. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN