Murat Öztürk: Milli takım hayal kırıklığı yaşattı | Basın Tribünü

Şenol Kaluç, Bülent Tuncay ve Gökhan Aktürk spor dünyasındaki son gelişmeleri konukları Bild Gazetesi Köşe Yazarı Murat Öztürk ile yorumladı. Euro 2020'de A Millilerin performansını değerlendiren Öztürk, hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi: Çok kötü başlangıç yaptık. Hayal kırıklığına uğradım.

DEMET İLCE | KARAR

Basın Tribünü'ne Transfermarkt Bölüm Şefi- Bild Gazetesi Köşe Yazarı Murat Öztürk konuk oldu. Bülent Tuncay, Şenol Kaluç ve Gökhan Öztürk, konukları Murat Öztürk ile birlikte futbol gündemini yorumladı. Euro 2020'de Milli takımın performansı, Beşiktaş'ta Sergen Yalçın belirsizliği ve Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas ele alındı.

GALATASARAY'DA BURAK ELMAS DÖNEMİ

Galatasaray'ın yeni başkanı Burak Elmas oldu. Tuncay, " Başkanlığı bu kadar tutkuyla isteyen bir başkan adayı görmedim. Ali Koç'u izlediğimde yalnız bir adam görüyorum. Burak Elmas, Ali Koç kadar yalnız olmayacaktır" diyen Tuncay, Galatasaray'da kısa vadede başarının gözüktüğünü dile getirdi.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

Euro 2020'de A Millilerin durumunu değerlendiren Öztürk, "Çok kötü bir başlangıç yaptık hayal kırıklığına uğradım. Almanya'da hayal kırıklığı yaşadı. 'Türkiye umurumuzda değil' minvalinde şeyler duyuyorum" dedi.

basintrubunukapak.jpg

Tuncay ise, "4 puan alırız diye düşünmüştük, ben çok umutluydum. Milli takım topu kontrol edemedi, Şenol Güneş'in formsuzluğundan kaynaklandı biraz. Oyuncular rehavete kapıldı, kendilerini bulundukları pozisyondan ileride gördüler. Formsuz bir Şenol Güneş vardı, oyuncular da sistemi anlayamamışlar."

"Korktuğum başıma geldi. Milli takım eleştiriyi hak etti" diye konuşan Kaluç, bu akşam oynanacak olan İsviçre-Türkiye maçını yenip yenemeyeceğimiz hakkında yorum yapmanın mümkün olmadığını söyledi. Kaluç ayrıca kazanma ihtimalimizin düşük olduğuna da vurgu yaptı.

"SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ'TA KALMALI"

Beşiktaş'ın son şampiyonluğundan sonra teknik direktör değişikliğindeki belirsizlik hala sürüyor. Konuya değinen Öztürk, "Sergen Yalçın'ı gereksiz yoruyorlar. 1 aydır Sergen hocayla sözleşme imzalanamadı. Beşiktaş'ta işler karışık" diyerek tepkisini gösterdi ve Yalçın'ın Beşiktaş'ta kalması gerektiğinin altını çizdi. Öztürk ayrıca, Beşiktaş'ta başarıyı konuşma yönetiminin zayıf olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN