Amca oğlunu öldüren zanlı tutuklandı

Amca oğlunu öldüren zanlı tutuklandı

Digor’da amca çocukları arasında çıkan ve 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı olayın zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

2 Eylül 2018 tarihinde Digor’a bağlı Oyuklu köyünde Mehmet Varli ve Sinan Varli ile amca çocukları Çetin Varli arasında tarla meselesi yüzünden çıkan kavgada amca oğlu Mehmet Varli’yi silahla vurarak ölümüne sebep olan cinayet zanlısı Çetin Varli, olayın ardından kaçarak saklanmıştı. Jandarma ekiplerince başlatılan çalışmalarda saklandığı yerde kavgada kullandığı silah ile birlikte kıskıvrak yakalanan Çetin Varli, jandarmadaki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edildi.Amca oğlu Mehmet Varli’nin silahla vurarak ölümüne sebep olan cinayet zanlısı Çetin Varli, çıkarıldığı mahkemece, ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KARS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN