İşadamı Ziya Yıldız AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

İşadamı Ziya Yıldız AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

AK Parti’de kongre çalışmaları start alırken, Sarıkamış İlçesi’nde İşadamı Ziya Yıldız, Sarıkamış İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı

AK Parti Genel Merkezi’nin 2017 yılı içerisinde belde, ilçe ve il başkanlığı seçimlerinin yapılacağını açıklamasının ardından adaylarda öne çıkmaya başladı.Sarıkamış’ta 28 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak kongre öncesinde adaylığını açıklayan işadamı Ziya Yıldız, “Parti Sarıkamış İlçe Teşkilatının her sürecinde görev yaptım. Gerek seçim çalışmasında gerek teşkilat çalışmasında. Bu nedenle de Sarıkamış İlçesi’nin tüm sorunlarını biliyorum ve bu sorunların çözümlerini de bildiğime inanıyorum. Görev yapmakta onur duyduğum partime, her zaman olduğu gibi hizmet etmekten, görev düşmesi ve ihtiyaç duyulması halinde ilçe başkanlığı gibi onurlu bir hizmeti yapmaktan gurur ve mutluluk duyacağım” dedi.Yıldız, “Bizim anlayışımızda her zaman görev istenmez verilir. İlçe Başkanlığı görevi tarafıma verilirse şimdiye kadar partim adına yürüttüğüm her görev gibi bu görevi de layıkıyla Türkiye’mize ilçemize ve partimize yakışır bir şekilde yapacağıma, ilçemizde de partimizin her zaman olması gereken yerde zirvede olması için elimden geldiğince çalışacağıma inancım tamdır. Çıkmış olduğum bu yolda bana destek veren ve verecek olan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

KARS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN