Jandarma’dan Vali Doğan’a ziyaret

Jandarma’dan Vali Doğan’a ziyaret

Türk Jandarma Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ve beraberindeki heyet Vali Doğan’ı makamında ziyaret etti

İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ve beraberinde heyeti makamında kabul eden Vali Rahmi Doğan, Türk Jandarma Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıldönümü kutladı.Valilik makamında gerçekleşen kabulde İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, Vali Rahmi Doğan’a Jandarma Teşkilatının 179’uncu kuruluş yıldönümü münasebeti ile yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. Albay Kılıç, kurum çalışanları adına Vali Doğan’a çiçek takdim etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Rahmi Doğan, Jandarma Teşkilatının kurulduğu günden bu yana yurdumuzun dört bir yanında, halkımızın huzur ve güvenliği için hizmet verdiğini belirtti. Doğan, Türk Jandarma Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı.

KARS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN