Kağızman’da minik öğrencilerin tiyatro sevinci

Kağızman’da minik öğrencilerin tiyatro sevinci

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilk kez hazırlanan çocuk tiyatrosu ile tiyatroyla tanışan çocuklar büyük bir sevinç yaşadılar

Halk Eğitim Merkezinde “Çocuklar Neşemiz Çocuklar Yarınımız” projesi kapsamında ilçe geneli ve köylerde bulunan ilkokul çocukları için hazırlanan çocuk tiyatrosu ve palyaço gösterisine çocukların ilgisi büyüktü. Çocuk tiyatrosu ile tanışan öğrenciler palyaçoları yakından görünce çok mutlu oldular. Programa Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar ve birçok okuldan gelen öğrenciler katıldıKağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, amaçlarının bu tür sosyal etkinlikler ile özelikle köylerde bulunan ilkokul çocuklarının tiyatro ve çeşitli sosyal etkinlikler ile tanıştırmak ve bu isteklerini gidermek olduğunu belirtti.“Belki ilk kez palyaço gören çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk bizlere yeter” diyen Bayşar, bu tür sosyal etkinliklerin ilçe genelelinde devam edeceğini belirtti.

KARS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN