Kars Lojistik Merkez’in temeli atılıyor

Kars Lojistik Merkez’in temeli atılıyor

Uzun yıllarda beri Karslıların beklediği, Erzurum’da yapıldı, Kars’a yapılmayacak tartışmalarının yaşandığı Lojistik Merkez’in temeli Bakan Ahmet Arslan’ın katılacağı törenle atılacak

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, parti binasında düzenlendiği basın toplantısında 7 Nisan 2017 Cuma günü saat 10.30’da Lojistik Merkez’in temelinin atılacağı müjdesini verdi.Gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Adem Çalkın, "Uzun yıllardır tartışılan, ha bugün, ha yarın Erzurum’a mı gidecek, başka şehre mi gidecek, ne olacak, akıbeti nedir? Diye kamuoyunu çok fazlaca meşgul eden bir lojistik meselemiz vardı. Allah nasip ederse Cuma günü Sayın bakanımızın teşrifleriyle temelini atacağız" dedi.Karslıları temel atma törenine davet eden AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, "Ben buradan bütün Karslı hemşerilerimi Kars’ın tarihine geçecek çok önemli gününde herkesi temel atma törenine davet ediyorum" diye konuştu.Öte yandan uzun yıllardır tartışmalara konu olan Kars Lojistik Merkez’ine Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son noktayı koydu.Bakan Arslan, Cuma günü Kars’a gelerek Lojistik Merkez’in açılışını yapacak.Kars’ta binlerce kişiye iş istihdamı sağlayacak Lojistik Merkez’in temelinin atılarak yapımına başlanacağı haberi kentte de sevinçle karşılandı.Kars’ın bakanının olmasının ayrıcalıklarını yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, "Ahmet Arslan’ın bakan olmasıyla birlikte her anlamda Kars kalkınıyor. Cazibe Merkezi, BTK Demiryolu Hattı, Lojistik Merkez, 600 Yataklı yeni hastane projesi, karayolları ve barajların hızlandırılmasının arkasında bakanımız var. Bizim de Karslı olarak bakanımıza sahip çıkmamız gerekiyor. AK Parti iktidarı 81 ilde 298 bin nüfuslu Kars’a Türkiye’nin en önemli bakanlığını verdi. Bizim de bakanımızın arkasında durarak Kars’a ve bakanımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Çünkü Kars’ın bir bakanının olması bölge için Kars için çok önemlidir. Bunun artılarını önümüzdeki günlerde daha da net göreceğiz" şeklinde konuştular.

KARS/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN