Karslılardan Bakan Arslan’a tam destek

Karslılardan Bakan Arslan’a tam destek

24 Haziran seçimlerine kısa süre kalırken, Karslılardan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a destek geldi

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olmasının ardından Kars’a yapılan yatırımlarla kenttin çehresinin değiştiğini ifade eden vatandaşlar, 24 Haziran’da bakan Arslan’a sahip çıkacaklarını belirttiler.Belediye seçimlerinde yanlış tercih yaptıklarını ve Kars’ın 5 yılının boşa gittiğini ifade eden vatandaşlar, “Belediye seçimlerinde yanlış yaptık. Yaptığımız yanlışın cezasını çekiyor. 4 yılda Kars’a ne yapıldı. Caddeler, kaldırımlarımlar ortada, her taraf çöp ve pislik içerisinde, her gün yüzlerce insan geliyor. Şehrin bu hali ne diye bize soruyorlar. Bakanı olan bir şehir böyle olur mu diyorlar. Bizde belediyenin AK Parti’de olmadığını söylüyoruz. Onlarda bize hak veriyor. Belediye de Karslı olarak hüsrana uğradık. 24 Haziran seçimlerinde aynı hataya düşmeyeceğiz. Kars’ın geleceği için, çocuklarımızın geleceği için bakanımızın yanında yer alacağız” dediler.“Yollarımızı ve kaldırımlarımızı Karayolları yapıyor”Bir belediye düşünün hiçbir şey yapmayan evet asli görevi olan yol ve kaldırımları belediye yapması gerekirken, Karayollarının yaptığına dikkat çeken vatandaşlar, “Şehrin durumu ortada, ana cadde ve kaldırımlarda yürümemiz mümkün değil. Cadde ve kaldırımlardan herkes şikayetçi. Durum bakanımıza intikal edince sağ olsun. Şehir içi yol ve kaldırımlara da el attı. Karayollarına talimat verdi. Karayolları şehir içi kaldırım ve yolları yeniden yapıyor. Faikbey Caddesi’nin kaldırım ve yolunu yaptı. Şimdi de Cumhuriyet Caddesi yapılıyor. Bunlara paralel Kars’a giriş yolları yapılıyor. Cumhuriyet Caddesi’nin ardından İnönü Caddesi yapılacak. Yani kısacası belediye yatıyor. Karayolları yapıyor. Haklı olarakta bize hizmet edenin yanında olacağız” diyerek AK Parti ve Bakan Arslan’a destek olacaklarının altını çizdiler.“Doğu Ekspresi biten ticareti kışın yeniden canlandırdı”Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Doğu Ekspresi ile neredeyse duran Kars ticaretinin kışın ortasında hareketlendiğinin altını çizen vatandaşlar, “Devlet yatırımları Kars’a fazlasıyla geliyor. Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattı faaliyete geçti. Lojistik Merkez yapılıyor. Barajlar yapılıyor. Tarımsal yatırımlar devam ediyor. Eğitim yatırımları, Sağlık yatırımları devam ediyor. Yollar sıcak asfalt bölünmüş yol olarak yapılıyor. En önemlisi esnaf olarak kışın iş yapamaz hale gelmiştik. Doğu Ekspresi furyası ile Kars’a yüzlerce insan geldi. Otellerde yattılar, alış veriş yaptılar. Yemek yediler, hediyelik eşya aldılar. Bakanımızda sağ olsun ek vagonlar koydu. Tanıtımını yaptı. Kars’ı cazip hale getirdi. Bakanımız olmasaydı ne olurdu. Daha önce de Doğu Ekspersi vardı. Bizler artık boş laflara inanmıyoruz. Bize hizmet edenin yanındayız” diye konuştular.

KARS/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN