KAÜ’lü öğrencilerden örnek davranış

KAÜ’lü öğrencilerden örnek davranış

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü öğrencileri, hazırladıkları proje kapsamında engelliler ile normal insanları buluşturuyor

Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri hocaları Yrd. Doç Dr. Yaşar Kop ile birlikte proje kapsamında hazırladıkları el broşürlerini dağıtarak farkındalık oluşturmaya çalışıyor.KAÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri Kars Dolunay Derneği ile birlikte ortaklaş yürüttükleri, ‘eşit bir yaşam” projesiyle vatandaşlara el broşürü dağıtarak, normal vatandaşlar ile engelli vatandaşlar arasında farkındalık oluşturarak, normal vatandaşlarla engelli vatandaşları bir araya getirmek istiyorlar.Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler öğretmenliği 4 sınıf öğrencileri proje hocaları Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kop, öğrencler Muhammet Tekin, Bekir Borazan, Xalid Aliyev, Muhammet Köse ve ozan Kılıç ile birlikte Kars’ta insanların yoğun olduğu cadde, sokak ve mekanlarda el broşürü dağıtarak engelli bireylerlere insanların dikkatini çekmeye çalıştı.

KARS/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN