Küçük Sanayi Sitesi’nde çöp sorunu

Küçük Sanayi Sitesi’nde çöp sorunu

Küçük Sanayi Sitesi’ndeki çöp yığınları ortalığa yayılırken, kaldırılmadığı için esnaf tarafından ateş verilerek yakılıyor

Organize Sanayi Bölgesi ile Küçük Sanayi Sitesi yan yana olmasına rağmen, Küçük Sanayi Sitesi’ndeki çöplerin düzenli alınmaması sanayi esnafını isyan ettirdi.Kars Belediyesi’nin temizlik işlerini özel bir şirkete ihale etmesinden sonra çöplerinin düzenli alınmadığından şikayetçi olan sanayi esnafı, konuyu Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya taşıyacaklarını belirtti.Küçük Sanayi Sitesi esnafı yol kenarına bırakılan çöp konteynırlarının yetersizliğinden yakınırken, sitede bulunan işyeri sayısına bakıldığında daha büyük konteynırların bırakılması gerektiğini ve gerekirse çöplerin günde iki defa alınması gerektiğini belirttiler.Sanayi Sitesi’nde zamanında alınmayan çöpler esnaf tarafından ateş verilerek yakılıyor. Temizlik Şirketi’nin düzenli olarak almadığı çöpler etrafa pis koku yayıyor.Sanayi Sitesi esnafı konuyu Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya taşıyacak. Başkan Karaçanta’nın konudan haberi olmadığını ifade eden esnaf, Karaçanta’nın temizlik şirketine gerekli talimatı vereceğine inanıyor.

KARS/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN