Miniklerden emniyete anlamlı ziyaret

Miniklerden emniyete anlamlı ziyaret

Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci kuruluş yıldönümü nedeniyle Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti

30 öğrenci, 3 öğretmenin eşliğinde İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek, tüm emniyet mensuplarının polis haftasını kutladı.Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, miniklerin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, polis teşkilatı hakkında bilgi verdi.Trafik polisleri de miniklere, anne ve babalarını emniyet kemeri takması ve çocukların arka koltuklarda oturtması konusunda uyarılarda bulunmalarını istedi.Daha sonra emniyetin içini gezen minik öğrenciler, telsiz odasından görevi başında olan emniyet mensuplarına telsizle anons yaparak başarılar diledi. Ziyaret, miniklerin polislerle birlikte hatıra fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

KARS/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN