Tutuklanan zanlının telefonundan cinsel içerikli video ve fotoğraf bulundu

Tutuklanan zanlının telefonundan cinsel içerikli video ve fotoğraf bulundu

Kars’ın Kağızman ilçesinde Sedanur Güzel’in kaybolmasıyla ilgisi bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan şüphelinin telefonundan çok sayıda cinsel içerikli video ve fotoğraf çıktı

Müge Anlı’nın programına katılmak üzere köyden ayrılmak isterken güvenlik güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan E.B.’nin telefonundan cinsel içerikli çok sayıda video ve fotoğraf bulundu.Jandarmadaki ifadesinde çocuklarının yanına gittiğini ifade eden E.B. aralarında bahçe duvarı olduğunu ve duvarı geçerek çocuklarla herhangi bir temas kurmadığını iddia etti. Jandarmadaki işlemlerinde üzerinde ağabeyisinin bilgilerini içeren sahte kimliği firardan dolayı arandığı için yaptırdığını belirten E.B., jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

KARS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN