Başkan Arslan, Cuma pazarında vatandaşları ziyaret etti

Başkan Arslan, Cuma pazarında vatandaşları ziyaret etti

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim ve partililerle 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Referandum çalışmaları kapsamında Cuma pazarını ziyaret etti

Pazar esnafı ve Taşköprülü vatandaşları gezen Arslan, 16 Nisan’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı halk oylamasının önemine değinerek gelecek nesillerin daha refah ve huzur içinde güçlü bir Türkiye bırakmak için kararlarının evet olması gerektiğini kaydetti. Vatandaşların büyük sevgi gösterisi ile karşılaşan Arslan, 16 Nisan’da gerek Taşköprü gerekse Türkiye’nin kararının Evet olacağına canı gönülden inandıklarını kaydetti.Başkan Arslan’a Cuma pazarı ziyareti sırasında AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Sevim, Belediye Meclis üyeleri, Parti İlçe Yönetimi, AK Parti Taşköprü Kadın Kolları Başkanı Gülsün İşçan Peker ve yönetimi ile İlçe Genlik Kolları Başkanı Ergin Sezgin’de eşlik etti.Gökırmak mahallesine ziyaretTaşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, referandum çalışmaları kapsamında Gökırmak Mahallesi’ni de ziyaret etti. Hüseyin Arslan, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyerek, Türkiye’nin geleceği olan 16 Nisan’da herkesin özgür ve demokrasiye sahip çıkmaları için sandığa gitmelerini belirtti. Arslan, daha sonra mahallenin sorunları dinleyerek çözüm yolu bulunacağını söyledi.

KASTAMONU/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN