Dağ çileği toplamaya giden ve kaybolan 90 yaşındaki kadın 48 saat sonra bulundu

Dağ çileği toplamaya giden ve kaybolan 90 yaşındaki kadın 48 saat sonra bulundu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Pazartesi günü dağ çileği toplamak için evinden ayrılan ve kaybolan 90 yaşındaki Ganime Salcıoğlu, 48 saat sonra sağ olarak bulundu

İnebolu’ya bağlı Çiçekyazı Köyü Çandır Mahallesi’nde Pazartesi günü sabah 11.00’da evinden dağ çileği ve ot toplamak için ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 90 yaşındaki Ganime Salcıoğlu’na, 48 saat sonra ulaşıldı. Hayvan otlatan köylüsü Saim Salcı tarafından bulunan Ganime Salcıoğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kayıp kadını bulan Saim Salcı, " Ormanlık alanda hayvanlarımı otlatırken danaların bağrışması üzerine yanlarına gittiğimde teyzeyi yerde yatarken gördüm. Kendindeydi, ayağında ayakkabısı, başında tülbendi yoktu. Kendisine çilek uzattım ben oruçluyum dedi, yemedi. Daha sonra durumu ailesine bildirdim." dedi. Bitkin halde bulunan yaşlı kadın İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve köylüler tarafından sedye ile taşındı. 2 gündür bir şey yemediği anlaşılan yaşlı kadın ambulans ile kontrol amaçlı İnebolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

KASTAMONU/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN