Jandarma, sırtında odun taşıyan yaşlı kadına yardım etti

Jandarma, sırtında odun taşıyan yaşlı kadına yardım etti

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde devriye gezen jandarma ekipleri, ormanlık alandan topladığı sırtında taşıyan yaşlı bir kadına yardım etti

Edinilen bilgiye göre, Çatalzeytin ilçesinde ormanlık alandan odun toplayarak sırtında odunlarla birlikte evine yürüdüğü esnada devriye gezen jandarma ekipleri, Paşalı köyü mevkiinde yaşlı kadına rastladı. 80 yaşındaki Elvida Aydın isimli kadının sırtında odunları gören jandarma ekipleri, yaşlı kadına yardım etmek istedi. Yaşlı kadının sırtından odunları alan jandarma ekipleri, odunlarla birlikte yaşlı kadını araçlarına bindirerek evine kadar bıraktı.Jandarma ekiplerinin bu hareketi köylüler tarafından büyük takdir topladı. Sosyal medyada bu ana ait çekilen fotoğraflın paylaşılması üzerine binlerce yorumla yapıldı. Yorumlarda şu ifadelere yer verildi:“İyi günde kötü günde her daim yanımızda olan güvencemiz asayiş jandarma komutanlarımız asayiş için köylerimize giderken elinde bastonu, sırtında kışlık yakacak odunu ile ağır ağır yürürken iki büklüm olmuş ak saçlı bir ninemizi görür. Jandarma aracından inen ekiplerimiz ninenin sırtından yükü alırlar evinin sıcak yuvasının kapısına kadar götürürler. Ninemizin duasını alırlar. Bizim güvencemiz Jandarmamıza sonsuz teşekkürler. Ekiplerimiz daima hazır, her zaman hazır.”

KASTAMONU/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN