MHP Küre İlçe Teşkilatında istifa

MHP Küre İlçe Teşkilatında istifa

MHP Küre İlçe Başkanı Muammer Türkoğlu ile birlikte 100 parti üyesi, Küre İlçe Seçim Kuruluna istifa dilekçelerini sundu

Milliyetçi Hareket Partisi Küre İlçe Başkanı Muammer Türkoğlu, beraberinde 100 kişi ile birlikte MHP’den topluca istifa ederek Küre İlçe Seçim Kurulu’na giderek istifa dilekçelerini sundu.

MHP Küre İlçe Başkanı Muammer Türkoğlu, Küre’de kendisi de dahil eski ilçe başkanlarının da bulunduğu 100 parti üyesinin topluca istifa ettiğini belirterek, “Siyasi partilerin, fikirleri iktidara taşımak için var olduğuna inanan bizler için MHP çatısı altında mücadele etmenin fikirlerimizi iktidara taşımaya bir katkısı olmayacağı görülmüştür. Kuşkusuz ki ideallerimizi, fikirlerimizi iktidara taşımak için mücadelemiz sürecektir. Zira bu bizler için yaşama gayesidir. Ancak bu mücadelenin artık MHP çatısı altında sürdürülmesi mümkün gözükmemektedir. Bu nedenle senelerdir gururla üyesi olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ettiğimizi ve Sayın Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye destek vereceğimizi siz değerli basın mensupları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşıyoruz" dedi.

KASTAMONU/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN