Bilim Merkezi’nde yeni atölyeler

Bilim Merkezi’nde yeni atölyeler

Bilimsel bilgiyi geniş toplum kitlelerine aktarmak hedefini ilke edinen ve Anadolu’nun en kapsamlı bilim merkezi olan Kayseri Bilim Merkezi’nde yeni dönem atölye çalışmaları 28-29 Ekim tarihinden itibaren başlıyor

Her hafta sonu ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan atölye çalışmalarında eğlenceli ve eğitici bilimsel etkinlikler yer alacak.Sadece Kayseri’nin değil Anadolu’nun bilim merkezi olan ve çevre illerden de büyük ilgi gösterilen Kayseri Bilim Merkezi, yeni dönem için yeni atölyeler açtı. Ziyaretçilerin yaparak ve yaşayarak bilimi öğrenme şansı yakalayacağı tematik atölye çalışmaları 28-29 Ekim tarihinden itibaren başlayacak. Kayseri Bilim Merkezi tarafından, Kendin tasarla, Robotik Kodlama, Doğadan Tasarım, Şifreli Kanatlar, Mikroskobik Dünya, Gizemli Köprü, Denge Oyunları ve Astronomi olmak üzere sekiz ayrı atölye açılacak. Tematik atölye çalışmaları ile katılımcılara gözlem ve uygulamalarla disiplinler arası bir bakış açısı edindirmenin yanı sıra bilim ve bilimsel süreçler konusunda farkındalık kazandırılması amaçlanıyor.

KAYSERİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN