KHK ile kapatılan kolejin çalışanları FETÖ’den gözaltına alındı

KHK ile kapatılan kolejin çalışanları FETÖ’den gözaltına alındı

Kayseri’de KHK ile kapatılan Akansu Koleji çalışanlarına yönelik 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 16 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nebağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY terör örgütüne üye olmak suçundan KHK ile kapatılan Akansu Koleji çalışanları ve bu şahıslarla birlikte hareket ettikleri belirlenen 20 kişi için gözaltı kararı çıkarıldığı öğrenildi.Gözaltı kararının ardından 5 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiği ve operasyonlarda N.Ş., S.Y., Ö.I., S.C., Ö.K., S.Y., H.Ş., M.C., S.A., P.S., M.S., A.A., M.A.K., F.Ö., P.Ş. ve T.Ö.’nün yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.Haklarında gözaltı kararı bulunan ve firarda olan 4 kişinin yakalanması için başlatılan çalışmaların sürdürüldüğü kaydedildi.

KAYSERİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN