KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz KTO’yu eski günlerine döndürmeye çalışan menfaat gruplarına izin vermeyeceklerini söyledi

KTO seçimlerinde aday olduğunu açıklayan Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, son 4 yılda Kayseri Ticaret Odası’nda yenilikçi, şeffaf, hizmet ve üye odaklı anlayışı hakim kıldıklarını ve art niyetli çalışmalara izin vermeyeceklerini ifade etti. Başkan Hiçyılmaz konuyla ilgili yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“ Ticaret Odası büyük bir değişim geçirmiş, yaptığımız icraatlar, faaliyetler ve yatırımlar gerek Kayseri, gerekse Türkiye ölçeğinde iş dünyasının büyük ilgi ve beğenisine mazhar olmuştur. Bilindiği üzere ‘Yeni Dönemde Yeni Projeler’ başlığıyla Kayseri’ye büyük katkı sağlayacak ve Kayseri ticaretinin önünü açacak 10 Projeyi kamuoyu ile paylaşmıştım. Bu projeler hem ulusal hem de yerel basında büyük yankı uyandırdı.Bugünlerde yaptığımız icraatlar ve açıkladığımız projeler karşısında söyleyebilecek sözü dahi olmayan rantçı, menfaatçi grupların Kayseri ticaretini ve Kayseri Ticaret Odası’nı eski karanlık günlerine döndürmeye çalıştığını, bu kirli zihniyetin tekrar hortladığını görmekteyiz. Kayseri ticareti veKayseri Ticaret Odası üyeleri için iş dünyasının yakından tanıdığı bu müfterilere karşı olan mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğimizi ve Kayseri Ticaret Odası’nı eski günlerine döndürmeye çalışan menfaat gruplarına izin vermeyeceğimizi tüm kamuoyuna saygıyla bildiririm.”

KAYSERİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN