Melikgazi Belediyesi 2017’de 490 metre istinat duvarı yaptı

Melikgazi Belediyesi 2017’de 490 metre istinat duvarı yaptı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, güvenli ve seri ulaşımı sağlamak için yeni açılan yollara 2017 yılı içerisinde toplam 490 metre uzunluğunda istinat duvarı yapıldığını söyledi

Güvenli, seri ve sürekli bir trafik akışının sağlanması için yeni açılan yollarda istinat duvarları inşa ettiklerini belirten Başkan Büyükkılıç “İlçemiz sınırları içerisinde araç geçişlerinin yoğun olduğu dere yataklarına menfez yapıyoruz. İhtiyaç duyulan yerlere taş duvar ve beton perde duvar inşa ediyoruz. 2017 yılı içerisinde Hisarcık, Kıranardı, Gesi, Gültepe ve Kazımkarabekir semtlerinde olmak üzere toplam 490 metre uzunluğunda 3 ile 7 metre yüksekliğinde değişen istinat davarı inşa ettik. Yapılan bu çalışma ile toprak kaymalarını önleyerek yol güvenliğini sağladık” dedi.Abdülhamit Han Bulvarına yapılan istinat davarını bu çalışmadan ayrı tuttuklarını kaydeden Başkan Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde menfez taş duvar ve beton perde duvar çalışmalarına devam edileceğini sözlerine ekledi.

KAYSERİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN