Sindelhöyük Mahalle Muhtarından Başkan Cabbar’a teşekkür ziyareti

Sindelhöyük Mahalle Muhtarından Başkan Cabbar’a teşekkür ziyareti

Sindelhöyük Mahallesi Muhtarı Ahmet Sınırtepe, mahalleye yapılan hizmetlerden Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı makamında ziyaret etti

Sindelhöyük Mahallesi muhtarı Sınırtepe, Sindelhöyük Mahallesinde alt yapısı tamamlanan yollara 18 bin 500 metrekare parke ve 5 bin 500 metre tül bordür çalışması yapan Develi Belediyesine hizmetlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, Sindelhöyük halkı adına Başkan Cabbar’a çiçek takdim etti. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Cabbar, “Develi’ye hizmet için çıktığımız yolda hedeflerimizi bir bir gerçeğe dönüştürüyoruz. Mahallelerimizin, caddelerimizin ve sokaklarımızın sorunlarını çözme noktasında büyük uğraş veriyoruz. Bu anlamda yaptığımız hizmetlerin halkımız tarafından takdir edilmesi bize gurur veriyor. Develi’ye hizmet etmeyi bize nasip ettiği için Allah’a şükürler olsun. Muhtarlar bizim mesai arkadaşlarımız, hizmetler konusunda yardımlarıyla Develi’ye hak etiği hizmetleri yapıyoruz ve bundan sonra da yapacağız. Ayrıca Sindelhöyük Mahallesini temsilen muhtarımızın bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi. Ziyaret mahalleyle ilgili yapılan sohbetle sona erdi.

KAYSERİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN