Talas’ta öğrencilere kırtasiye yardımı

Talas’ta öğrencilere kırtasiye yardımı

Talas Belediyesince ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta, beslenme çantası ve suluk ile birlikte kırtasiye yardımı yapıldı

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gürbüz ve beraberindekilerle birlikte, Reşadiye Mahallesindeki Yurttaşlar İlkokulunda öğrenci, veli ve vatandaşlarla bir araya geldi.Burada öğrencilere içerisinde kırtasiye malzemelerinin yer aldığı çanta ile yap-boz hediye eden Başkan Palancıoğlu, “Rabbim yavrularımızın geleceğini açık eylesin. Vatana millete hayırlı evlat olmayı nasip eylesin. Onların iyi yetişmesi için elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza başarılar diliyorum” dedi.Başkan Palancıoğlu, daha sonra okul bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, “Aşure günündeyiz. Hicri yılbaşının ilk ayı olan Muharrem ayındayız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Aşure günü ile kırgınlık ve dargınlıkları bir kenara bırakıp bir olmalıyız. Vatandaşlarımızın bugününü tebrik ederken, Kerbela’da şehadete erişen bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” diye konuştu.İlçe Kaymakamı Zekeriya Güney, “Bugün inancımızda önemli bir yere sahip. Belediyemiz, muhtarımız ile birlikte böyle güzel bir organizasyonda mahallelimizle bir araya gelmekten dolayı mutluyum.” ifadelerini kullandı.Törenin sonunda çocuklara meyve suyu, diğer ikramlar verildi.

KAYSERİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN