Başkan Şimşek’ten Buyruk’a hayırlı olsun ziyareti

Başkan Şimşek’ten Buyruk’a hayırlı olsun ziyareti

Kilis’in Elbeyli İlçe Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı görevine başlayan Murat Buyruk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Murat Buyruk’un Devlet Su İşleri tarafından Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı görevine atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Şimşek, Elbeyli Ovasının Kayacık Barajından gelen su ile sulandığını ifade ederek, “Gaziantep’in Oğuzeli ile Elbeyli ilçemiz kayacık barajından gelen su ile arazilerimiz sulanıyor. Bu nedenle ilçemizde bir çok çiftimiz birden fazla ürün alıyor. Hem ülkemizin hemde ilçemizin ekonomisine üreticilerimiz katkı sunuyorlar. Kayacık Sulama Birliği Başkanlığı görevine atanan Murat Buyruk’a Elbeyli halkı adına hayırlı olsun diyorum” diye konuştu.

KİLİS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN