"Cavcav Dayı” roketin düşme anını bu kez protokol üyelerine anlattı

"Cavcav Dayı” roketin düşme anını bu kez protokol üyelerine anlattı

Kilis’e atılan roketin düşme anını kendi üslubu ile anlatırken görüntüleri ile fenomen olan Muzaffer Koyuncuoğlu, roketin düşüş anını bu kez protokol üyelerine anlattı

Kilis’e Ocak ayında atılan roketi kendi üslubu ile anlattığı görüntülerin sosyal medya ve televizyonlarda yayınlanmasından sonra ismi “Cavcav Dayı” olarak anılmaya başlayan Muzaffer Koyuncuoğlu, roketin düşüş anını bu kez Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Kilis milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger, Ahmet Salih Dal ile protokol üyelerine anlattı. Koyuncuoğlu, konuşmasının ardından uzun süre alkışlandı.Muzaffer Koyuncuoğlu,, İHA’ya yaptığı açıklamada, “Kardeşi ile beraber otururken bak şimdi roket gelir dedim. Kardeşimin ayrılmasıyla birlikte roket düştü. Hemen 155’i aramam ile birlikte polisler geldi. Ben nereye gitsem Cavcav Dayı gel kahve içelim, sen Kilis’i tanıttın diyorlar” dedi.

KİLİS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN