Cep telefonu hırsızlığında 4 kişi yakalandı

Cep telefonu hırsızlığında 4 kişi yakalandı

Kilis’te, bir kişinin cep telefonunu çalan, 3 yaşındaki bir Suriyeli çocuğu da kaçırma teşebbüsünde bulunan 4 kişi yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Karataş Parkı civarında güveni suistimal yoluyla E.A’ya ait cep telefonun çalınması ile ilgili soruşturmayı sürdürürken, Saraç Mehmet Çavuş Mahallesinde Suriye uyruklu 3 yaşındaki M.M’yi 4 kişinin kaçırılma teşebbüsünde bulunulduğu ihbarı üzerine seri operasyonlar düzenleyerek, bölgeyi abluka altına alan polis ekipleri, kamera kayıtları ile eşkal bilgilerinden B.D. (17), T.D(17), C.B. (17) ile S.S.Ç’yi gözaltına alındı. Zanlıların üzerinden çalınan cep telefonu ile bir bıçak ele geçirildi. B.D. isimli kız çocuğunun yapılan UYAP/GBT sorgulamasında Sakarya Emniyet Müdürlüğünce kayıp olarak arandığı belirlendi. İfadesi alınan adliyeye sevk 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KİLİS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN