Düğüne gider gibi Afrin’e gittiler

Düğüne gider gibi Afrin’e gittiler

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatında meskun mahal operasyonlarına katılmak üzere Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve güvenlik korucularından oluşan timler için uğurlanma töreni yapıldı

Düğüne gider gibi Afrin’e gitmeye hazırlanan kahramanlar, tekbir ve marşlarla uğurlandı.Türk bayrakları ile süslenen tören alanında toplanan JÖH, PÖH ve güvenlik korucularından oluşan timler tekbir ve marşlarla uğurlandı. Uğurlama konuşmasında, güvenlik kuvvetlerinin sınırlarımızın ötesinde ve içinde olduğu gibi her türlü tehdidi bertaraf edecek bir gücü temsil ettikleri belirtildi. Yetkililer, "Barışın ve huzurun temsilcileri olarak dünyanın her köşesinde her dönem ve her dem bu değerleri temsil eden bir asil milletiz. Bugün de sınırlarımızın ötesinde, sınırlarımızın içinde olduğu gibi her türlü tehdidi bertaraf edecek, bunların karşısında kararlığıyla bu tehditleri yok edecek bir gücü temsil etmekteyiz. Bugün orada sizlerin silah arkadaşlarınızın hemen yanında nöbeti yakında sizler devralacaksınız. Bilin ki bu büyük milletin her bir ferdinin duaları sizlerle, imanınızla, kararlılığınızla her nerede olursa olsun bütün tehditleri bertaraf etmek ve yok etmek azmindeyiz ve gücündeyiz. Rabbim sizleri korusun. Bu uğurda, bu değerler uğruna devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve birliği, bayrağımızın ve ezanımızın semalarda sonsuza kadar dalgalanması ve okunması uğrunda hayatını feda eden, imanımız ve inancımızın en yüksek mertebesine ulaşan bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad makamları cennet olsun. Onlarla birlikte aynı safta nurlanan şehitlerin yanında onurlanan kahraman gazilerimize de milletçe şükranlarımızı sunuyorum. Bu değerler ve inancımız uğruna çıktığınız yolda gazanız mübarek olsun" dedi.Daha sonra Afrin’e gidecek olan timler için kurban kesildi. Kesilen kurban kanı Afrin’e gidecek kahramanların alınlarına sürüldü. Törenin sonunda kahraman asker, polis ve güvenlik korucuları tekbir ve marşlarla Afrin’e uğurlandı.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN