Elbeyli’de 10 bin kişiye yemek dağıtıldı

Elbeyli’de 10 bin kişiye yemek dağıtıldı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde, Kaplan ailesi tarafından bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen etkinlikte 10 bin kişiye yemek dağıtıldı

Elbeyli ilçesine bağlı Erikliyayla köyünde Elbeyli Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikte Kaplan ailesi tarafından yemek verildi. Etkinliğe; Kilis Valisi İsmail Çataklı, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Gaziantep ve Kilis’ten çok sayıda iş adamı, daire amir ve müdürleri katıldı. Erikliyayla köyünde gerçekleştirilen etkinliklere gelen misafirleri Dost Kardeşler Halı Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneydoğu Halı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan ve aile fertleri karşıladı. Erikliyayla Camii’nde okunan mevlit sonrası onlarca kazan içerisinde 10 bini aşkın davetliye yemek hazırlanırken, 151 koyun ile çok sayıda büyükbaş hayvan kesildi. Tonlarca bulgur ve pirinçle pişirilen yemekler, kurulan onlarca dev çadırda katılımcılara dağıtıldı. Bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen etkinliklerde Kaplan ailesi tarafından Erikliyayla köyünde 10 bin kişiye yemek verildi. Salahattin Kaplan, “2004 yılından beri bu etkinliği düzenliyoruz. Bu yıl 14’üncüsünü gerçekleştiriyoruz” dedi.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN