Kaymakam Avcı’dan kamu çalışanlarına çağrı

Kaymakam Avcı’dan kamu çalışanlarına çağrı

Kilis’in Musabeyli ilçesi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, kamu çalışanlarının amir ve müdürleri ile bir araya gelerek, vatandaşların taleplerinin ivedilikle yerine getirilmesi çağrısında bulundu

Kaymakam Ertuğrul Avcı, Musabeyli Devlet Hastanesi personeli ve daire amir ve müdürleriyle Musabeyli İlçe Entegre Devlet Hastanesinde bir araya geldi. Son bir ayda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Avcı, çalışanların sorunlarını da dinledi. Avcı, "İnsan odaklı çalışmak zorundayız. Bizim birinci derecede görevimiz vatandaşa hizmet etmektir. Vatandaşlarımızın yasalar çerçevesindeki işlerini hızlı bir şekilde yapmaktır. Vatandaşların taliplerini ivedilikler yerine getirilmemiz gerekiyor. Vatandaşlarımızın işlerini zaman kaybetmeden yaptığımız zaman bizde vatandaşımızda rahat eder. Bugün git yarın gel devri bitmiştir” dedi. Kaymakam Avcı, her ay farklı kurumlarda düzenlenen toplantıda daire amirleri ve personeller ile birebir görüşülüp sorunları dikkate aldıklarını sözlerine ekledi.Toplantıya, Kaymakam Avcı, Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz, daire amir ve müdürleri katıldı.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN