Kilis’te uzmanlık protokolü imzalandı

Kilis’te uzmanlık protokolü imzalandı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında istihdam edilen 200 eğitmenin uzlaşması için bir protokol imzalandı

Protokol, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Türkiye’deki Suriyeli sığınmacıların dil öğrenimleri ve kültürel uyumlarını sağlamak amacıyla “Yabancılara Türkçe Öğretimi” alanında istihdam edilen yaklaşık 200 eğitmenin uzmanlaşması için yapılacak eğitim programlarını içeriyor. 7 Aralık Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’un ve Milli Eğitim Bakanlığı adına İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz’ün imzaladığı protokolde, kültürel ve bilimsel alanlarda işbirliğinin sağlanması kararlaştırıldı. Protokol imza töreni, verilen kokteyl ile sona erdi.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN