Mehmetçiğe Doğum günü sürprizi

Mehmetçiğe Doğum günü sürprizi

Kilis Belediyesi Kadın Meslek Zenginleştirme Merkezi çalışanları Gülbaba Hudut Karakolunda bir Mehmetçiğe doğum günü sürprizi yaptı

Zeytin Dalı Harekatı dolayısıyla görevlendirilen, geride görevi aşkına eşini ve çocuklarını bırakarak Gülbaba’ya gelen Mehmetçiğe moral vermek amacıyla pasta ve çeşitli yiyeceklerle doğum günü hazırladı. Basın yayın organları tarafından Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’ya ulaşması sonucu Kara, Abidinağa Kadın Meslek Zenginleştirme Merkezine talimat vererek hiçbir karşılık beklemeden bu hazırlığı yapıp Mehmetçiği doğum gününde yalnız bırakmaması talimatını verdi. Mehmetçiğin eşinin böyle bir sürpriz yapmak istediği için oraya giden belediye çalışanları tüm askerlere moral verdi. Kutlamayı gören Mehmetçiğin eşini arayarak çok duygusal anlar yaşadı. Belediye çalışanlarımız kendi elleriyle tek tek ikramda bulundu. Bu durumdan memnun olan Mehmetçiklerimiz Belediye çalışanlarına ve Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’ya teşekkürlerini iletti.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN