Musabeyli ilçesinde okul inşaatları devam ediyor

Musabeyli ilçesinde okul inşaatları devam ediyor

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi

İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz, Öncelikle Kurtaran Köyü İlkokulu’nda yapımı devam eden iki derslikli inşaatta incelemede bulunarak, birleştirilmiş sınıf öğretmenleriyle sohbet etti. İl Müdürü Alagöz, Eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Daha sonra Kozlubağ Köyü’nde yapımı devam eden tek derslikli inşaata giden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, buradan Delifakı Karadut Köyündeki Karacaoğlan İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulanarak, öğretmenler odasında eğitim öğretimde başarının arttırılması için öğretmenlerle bir araya geldi. Alagöz, Tahtalıkaradut Köyü İlk ve Ortaokulu ile Hüseyinoğlu Köyü İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Son olarak Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden 18 derslikli İlkokul inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Burada inşaat firma yetkililerinden çevre düzenlemesi, okul bölümleri ve yeşil alanlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Alagöz’e İl Milli Eğitim Müdürü İnşaat-Emlak’tan sorumlu Şube Müdürü Kıvanç Yolcu, Musabeyli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mecit Özdağ ve Şube Müdürü Mehmet İfrazlı eşlik etti.

KİLİS/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN