Orman yollarına kış bakımı yapıldı

Orman yollarına kış bakımı yapıldı

Kilis Orman İşletme Müdürlüğü tarafından sorumluluk alanı içerisinde bulunan orman yolları kış mevsimine hazır hale getirildi

Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ, Kış mevsimi boyunca yağışların etkisi ile orman yolları bozulduğunu ifade ederek, “ Bu durum ormancılık faaliyetlerinin daha etkin bir şekilde yapılmasının önüne geçmektedir. Gülbaba köyünü Hasancalı köyüne bağlayan 242 kod No’lu orman yolu üzerine yağmur sularının akış yönü doğrultusunda ve dört kilometre boyunca köprüler yaptırıldı” dedi.Orman İşletme Şefi Cafer Örs, yapılan yolun orman köylüsü tarafından da kullanıldığını ifade ederek, “Orman yollarına yapılan bakımların ardından kış mevsimi boyunca hem ormancılık faaliyetleri daha etkin bir şekilde yürütülebilecek hem de yağışlar orman köylüsü için çile olmaktan çıkacak. Yolun ve köprülerin yapılmasında emeği, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

KİLİS/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN