Tuğlu Hamamı Gençlik Merkezinin açılışı yapıldı

Tuğlu Hamamı Gençlik Merkezinin açılışı yapıldı

Kilis Belediyesi ile Pakistan Baitussalam Derneği arasında yapılan protokol kapsamında çürümeye yüz tutmuş tarihi Tuğlu Hamamını tekrar halkımızın hizmetine açıldı

Restorasyon işlemleri biten tarihi Tuğlu Hamamı Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara’nın girişimleriyle Kilis’teki gençlerimizin aktif bir şekilde ders çalışabilecekleri, güzel sanatlar ve satranç gibi kurslara katılabileceği, gençlik merkezi olarak hizmete bugün itibariyle başladı. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile Pakistan Baitussalam Derneği Başkanı Mr. Mavlana Abdul Şattar ile kurdele kesimiyle açılış yapıldı. Açılışı yapılan kurs merkezinde gençlerimiz için çeşitli kurslar açılarak gençlerimizin bilinçlenmesi noktasında çalışmalar yapılacak. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara yaptığı açıklamada, "Yeni açılacak gençlik merkezimiz, gençlerimizin eğitimine katkı sunacaktır. Sosyal yaşamlarına renk katacağını ve hayatlarını hareketlendireceğini kaydetti. Burada derslikler, kütüphane, dinlence alanlarıyla beraber fiziken, sosyal ve zihinsel olarak gelişmelerine katkıda bulunacak tüm donatılar yer alıyor. Biz bu çalışmalarla gençlerimizin kahvehanelerden, kafeteryalardan uzaklaşıp, kendilerini geliştirebileceği bu tür tesislere yönelmeleri için çalışıyoruz" diye konuştu.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN