Türk Eczacılar Birliğinden Afrin operasyonuna destek

Türk Eczacılar Birliğinden Afrin operasyonuna destek

Türk Eczacılar Birliği (TEB) Genel Başkanı Erdoğan Çolak ve Yönetim Kurulu üyeleri Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla Kilis’e geldi

TEB Genel Başkanı Erdoğan Çolak ve beraberindeki heyet, Eczacılar Odası Kilis Temsilcisi Güven Sipahi ve eczacılar ile bir araya geldi. Toplantıya eczacı olan AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat da katıldı.TEB Genel Başkanı Erdoğan Çolak, Kilis’e destek vermek için geldiklerini ifade ederek, “Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için geldik. Biliyorsunuz daha önce de Kilis çeşitli saldırılarla karşı karşıya kalan illerimizden birisi, Afrin operasyonu ile birlikte bu sıkıntılar biraz geriye doğru çekilmiş oldu. Buradaki operasyona ilişkin Mehmetçiğin yanında olduğumuzu belirtmek hemde meslektaşlarımızın burada yaşadıkları sıkıntıları öğrenmek, varsa bir talepleri o talepleri alıp değerlendirmek istiyoruz. Bir ölçüde buradaki sıkıntıların ortağı olmak istiyoruz” dedi.AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat ise sınırda oluşan terör koridoruna karşı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından harekatın başlatıldığını ifade ederek, “Bu harekat başlamadan önce yaklaşık bu bölgede sınırlarımıza köylerimize, karakollarımıza ve Fırat kalkanı bölgesine yaklaşık 700’e yakın saldırı gerçekleşmiş durumdaydı. Tüm bunlara son vermek, terör koridorunu engellemek oradaki dost ve kardeş halklara barışı özgürlüğü getirmek adına zeytin dalı yani barışı simgeleyen zeytin dalı adında operasyon başlatıldı. En kısa zamanda Afrin de terör örgütünden temizlenerek bu bölgeye huzur gelecek” dedi.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN