Ünlü sanatçılar Kilislileri coşturdu

Ünlü sanatçılar Kilislileri coşturdu

Kilis’te, vatandaşlar ünlü sanatçılar Mehmet Yakar, Hüseyin Fındık, Hamiyet, İsmail Özkan ve Kirpi lakaplı Bülent Altınbaş ile coştu

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen, sponsorluğunu Kilisli iş adamı Coşkun Karabaşoğlu’nun üstlendiği ve TV 79’ın katkı sunduğu Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık’ın beraber gerçekleştirdiği Kilis şovun 5’inci programı büyük ilgi gördü. İki haftada bir Pazartesi günü gerçekleştirilen Kilis şov programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ünlü türkücü Mehmet Yakar ile Hüseyin Fındık’ın bu haftaki konuğu ise Hamiyet, İsmail Özkan ve Kirpi lakaplı klarnet sanatçısı Bülent Kirpi oldu. Yöresel türkülerin söylendiği gecede Kilisliler coştu. Zaman zaman vatandaşlar yerlerinde duramayarak oyunlar oynadı. Kilisliler, söylenen birbirinden güzel türkülere eşlik ederek geceye renk kattı. Program, TV 79 televizyonu tarafından canlı yayınlandı.

KİLİS/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN