Başkan Saygılı, mahallelileri dinledi

Başkan Saygılı, mahallelileri dinledi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kaletepe ve Selim Özer Mahallelerinde incelemelerde bulundu ve mahalle halkının sorunlarını dinledi

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kaletepe Mahallesi’nde âtıl vaziyette olan alanda incelemelerde bulundu. Âtıl vaziyette olan alanda çalışmaların başlatıldığını en kısa sürede yeşil alan olarak değerlendirileceği müjdesini veren Başkan Saygılı, buradan Selim Özer Mahallesi’ne geçerek mahallelileri ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında imece usulü ekmek yapılan bir tandır evine giren Saygılı, kadınlara kolaylıklar diledi. Başkan Saygılı ziyaretler sırasında mahallede yapılacak çalışmaları anlattı ve yapılması istenenleri ilgili birim müdürleriyle birlikte not aldı. Mahalle sakinleri yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN