Başkan Saygılı: “Sevdamız millet sevdası”

Başkan Saygılı: “Sevdamız millet sevdası”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Salim Bozdemir ile İtfaiye Müdürlüğünde görev yapan personellerle bir araya geldi

Başkan Saygılı, bu kez Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile sahur yaptı. Türkiye’nin kötülüğünü isteyenlerin gece gündüz durmadığını ifade eden Saygılı, “Onlar gece- gündüz Türkiye’nin aleyhine plan yapıp proje üretiyorlar. Türkiye’de büyüme ve istikrarın devamı için bizlerde gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.“Sevdamız millet sevdası"Saygılı, “16 yıldır Türkiye’de ve Kırıkkale’de devam edem istikrar bozulmamalı. Bizler AK Parti hükümetlerinin icraatlarını anlatarak halkımızdan bu icraatların devam edebilmesi için destek talep ediyoruz. Ülkemizde 16 yılda yaşanan istikrar ve büyümenin devamı 24 Haziran’da halkımızın AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza vereceği destek ile mümkün olacaktır. 24 Haziranda hem Cumhurbaşkanımızı yeniden seçecek hem de Mecliste AK Parti çoğunluğunu sağlayacağız. Bunun içinde görev bilincimizi hiçbir zaman kaybetmeden gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim sevdamız millet sevdası davamız millet davasıdır” dedi.Milletvekili Adayı Salim Bozdemir’in de katıldığı sahurda Başkan Saygılı ve Bozdemir itfaiye personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN