Başkan Saygılı: “Üniversitemiz ile birçok alanda işbirliği içerisindeyiz”

Başkan Saygılı: “Üniversitemiz ile birçok alanda işbirliği içerisindeyiz”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi ile birçok alanda iş birliği içerisinde çalıştıklarını ifade etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni atanan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Saygılı, “Üniversitemiz ile birçok alanda iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Yeni dönemde de iş birliğimizi daha da güçlendirerek şehrimiz adına başarılı çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum” dedi.Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan ise Başkan Saygılı’ya teşekkür etti. Birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet duyacağını belirten Aslan, “Cumhurbaşkanımızın görevi şahsımıza tevdi etmesiyle birlikte Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne atandık. İnşallah Belediyemizle yakın temas halinde olacak, güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

KIRIKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN