Başkan Sungur: “Geleceğimize önem veriyoruz”

Başkan Sungur: “Geleceğimize önem veriyoruz”

Ülkü Ocakları üniversite temsilcileriyle bir araya gelen Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ülkenin yeni neslini temsil eden gençleri her zaman önemsediklerini dile getirdi

Kırıkkale Üniversitesi Ülkü Ocakları Komite Başkanı ve üyeleri, Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur’u ziyaret etti. Gençliğin geleceği hususunda Başkan Sungur’dan öğüt alan Ülkü Ocakları Komite üyeleri, hoş sohbet ve misafirperverlik adına Başkan Sungur’a teşekkür ettiler.Ziyarete dair, üniversiteli gençlik oluşumlarının ziyaretlerinin kendisini her zaman heyecanlandırdığını dile getiren Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, “Ülkemizin yeni neslini temsil eden gençlerimizi her zaman önemsiyoruz. Onların böylesine vatan ve millet sevdası ile dolu olması elbette bizi de onure ediyor. Özellikle son dönemde Ülkü Ocaklarının her türlü bağımlılığa karşı verdiği mücadeleyi destekliyorum. Gençlerimiz okumalı, öğrenmeli, kültür seviyesini paylaşarak daha ileri seviyeye çıkarmalı” dedi.

KIRIKKALE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN