Başkan Sungur köy derneği yöneticileriyle buluştu

Başkan Sungur köy derneği yöneticileriyle buluştu

Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçedeki çeşitli köy dernekleri yöneticileri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu

Dernek yöneticileri Başkan Sungur’u makamında ziyaret etti. Düzenlenen buluşmada ilçe ile köylerin bugünü ve geleceği hakkında konuşuldu. Dernek temsilcilerinin ziyareti hakkında bilgi veren Başkan Sungur, “Belediyemizde, Yahşihan Havalisi ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneğimiz, Kılıçlar Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğimiz, Mahmutlar Şarklısı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğimiz ve Keçili Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğimiz ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Değerli Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

KIRIKKALE/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN