Çoşgun: “Amacımız yardımlaşma ve dayanışma”

Çoşgun: “Amacımız yardımlaşma ve dayanışma”

İkici buluşmalarını düzenleyen Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi ve değişen ismiyle Osmangazi Fen Lisesi mezunları topluluğu (KOFAÖL-MET) başkanı Beyza Çoşgun, amaçlarını yardımlaşma ve dayanışma çemberi oluşturmak olarak gösterdi

Kırıkkale Anadolu Öğretmen Lisesi ve değişen ismiyle Osmangazi Fen Lisesi mezunlarının tek bir çatı altında toplanıp kaynaşması amacıyla 2017 yılında ilk etkinliklerini yapan KOFAÖL-MET ekibinin ikinci etkinliği soğuk havaya rağmen yoğun ilgiyle karşılandı. 150’den fazla mezunun ve okulun hem mevcut hem de şu an farklı yerlerde görev yapan öğretmenlerinin de katıldığı etkinlikte pansiyonda verilen yemek ve çay ikramının ardından okul konferans salonunda tanıtım sunumu ve çeşitli konuşmalar yapıldı. Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt konuşmasında mezunların aynı çatı altında birleştirmenin önemine değindi.Topluluk kurucusu ve başkanı Beyza Coşgun ise “Ülkemizin dört bir yanındaki mezunlarımızın hem bizimle hem birbiriyle iletişimini sağlayıp bir yardımlaşma ve dayanışma çemberi oluşturmak böylece millete hayırlı vatandaşlar olmak istiyoruz” diyerek KOFAÖL-MET’in kuruluş amacından bahsetti. Katılımcılarla birlikte fotoğraf çekimi ile sona eren etkinliğe katılan mezunlar bu etkinliğin tekrarının dört gözle beklediklerini ifade ettiler.

KIRIKKALE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN