Kırıkkale merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

Kırıkkale merkezli 6 ilde FETÖ operasyonu: 6 gözaltı

Kırıkkale merkezli 6 ilde düzenlenen Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) ‘askeri mahrem yapılanması’na yönelik FETÖ/PDY operasyonu kapsamında aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu 8 şüpheliden 6’sı yakalandı

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından TSK’nın ‘askeri mahrem yapılanması’na yönelik Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) yönelik soruşturması kapsamında, Şırnak, Hatay, İzmir, Balıkesir, Ankara ve Kayseri’de belirlenen 7’si muvazzaf 8 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Yapılan eş zamanlı operasyonda aralarında muvazzaf askerlerin de bulunduğu Y.Ş., A.A., H.C., İ.K., F.Ü. ve İ.T. gözaltına alındı.Diğer 2 kişinin ise yakalanması için arama çalışmaları devam ediyor.

KIRIKKALE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN